Kenniscentrum

SWA is een technisch bemiddelingsbureau dat u de juiste vakkrachten levert op het juiste moment. Maar het gaat anno 2017 niet alléén om het leveren van de juiste vakkrachten; wij zijn tevens een deskundige sparringpartner voor u. Dit betekent dat wij de ontwikkelingen in de flexmarkt op de voet volgen, visie ontwikkelen en met u delen in de vorm van whitepapers, blogs en social media.

Nu even sparren..? Neem direct contact op!
Delen:  

Heeft u vragen?

Irene Lem
06 - 53 32 87 51

Whitepapers


Hoe beïnvloeden nieuwe technologieën uw bedrijf?

Hoe beïnvloeden nieuwe technologieën uw bedrijf?

HR krijgt het druk: de gewone HR-activiteiten lopen door, terwijl transitie alle aandacht vraagt. De omgeving verandert snel, de klant is koning, productiviteit moet omhoog en het personeel is mondig. Organisaties moeten flexibel anticiperen, het management moet innoveren en als HRM moet u hierin voorop lopen. U moet de vertrouwde basis loslaten, instrumenten vervangen en deskundig adviseren. Veranderen alleen is niet meer genoeg!

Download

Doe de participatiescan

Doe de participatiescan

Naast lasten, brengt de Participatiewet vele voordelen met zich mee. Wanneer u deze voordelen kent, kunt u optimaal gebruik maken van deze wetgeving en weet u waar u de juiste mensen kunt vinden en plaatsen in uw bedrijf!

Download

Ook interessant

Leerwerktrajecten?

Voldoet het aanbod op de arbeidsmarkt niet aan uw wensen en eisen aan vakkrachten? Dan is een leerwerktraject voor nieuwe instroom in uw bedrijf een uitstekende oplossing. Lees meer >