Filters

Michael van Rijn

‘SWA heeft me goed op weg geholpen’

Michael van Rijn (25), procesoperator bij Merck, Sharp & Dohme BV

'Na mijn middelbare school ben ik begonnen met een mbo-opleiding, maar die heb ik afgebroken, achteraf tot mijn spijt. Daarna heb ik diverse baantjes gehad; de laatste drie jaar was ik bediende bij een benzinepomp. Ruim twee jaar geleden besloot ik dat het tijd werd om de zaken weer eens serieus aan te pakken. Mijn vriendin wees me op SWA en op de site zag ik dat SWA ook samenwerkt met MSD. Mijn vader werkt daar en mijn opa heeft daar ook gewerkt, dus ik raakte enthousiast.

Ik haalde zonder veel moeite mijn diploma Vapro A
Na wat gesprekken met SWA en een test ging het eigenlijk vrij vlot en kon ik er aan de slag. Zonder al te veel moeite heb ik mijn diploma Vapro A gehaald en ik kom nu bij MSD in dienst. Ik stuur hier een verpakkingsmachine aan voor medicijnen, die met blisters in doosjes moeten worden verpakt. Afwisselend en zelfstandig werk: je weet nooit wat je te wachten staat en je moet alles zelf oplossen.

Als je de juiste instelling hebt is alles mogelijk bij SWA
De begeleiding van SWA was prettig. Ik kon altijd terecht met vragen en als je de juiste instelling hebt, is alles mogelijk. Ook is het fijn dat SWA toezegt met je door te gaan als het niet lukt om bij het leerbedrijf in dienst te komen. Dat biedt zekerheid. Ik heb mijn leven weer beter op de rails. Zo heb ik ook een huis gekocht en mijn motorrijbewijs gehaald. SWA heeft me bij dit proces goed op weg geholpen.'

 

 

Leer/werktraject

Delen: