Filters

Frithjof Eibrink Jansen

‘SWA heeft net dat beetje extra’

Procesoperator bij BASF, op uitzendbasis

‘In een leer-werktraject bij een ander bedrijf heb ik mijn diploma Vapro B gehaald, maar daar waren geen vacatures, waardoor ik er niet kon blijven. Dus ik moest op zoek naar een baan. Na een aantal sollicitaties kwam ik bij toeval terecht op de site van SWA. Het zag er goed uit en ik heb mijn cv daar achtergelaten.

Een best goed salaris

Dat had ik al bij meerdere bureaus gedaan, maar SWA reageerde heel snel. Na een kennismaking ging ik op gesprek bij BASF. Daar kon ik op uitzendbasis aan de slag, voor een bedrag dat ik in gedachten had, een best goed salaris. Het ging allemaal heel vlot en de communicatie liep heel gesmeerd. Na het eerste jaar krijg ik een vaste aanstelling. Dat is over een paar maanden.

Het is lekker persoonlijk

Ik zou SWA bij wijze van spreken haast nog gaan missen, want het contact is heel prettig. SWA is betrokken bij de mensen. Met feestdagen zijn er attenties en mocht er wat zijn, dan wordt het snel opgelost, zo nodig door een collega. Het is lekker persoonlijk, je bent geen nummer. Ik heb voor meerdere uitzendorganisaties gewerkt, maar SWA heeft net dat beetje extra waar je als werknemer naar op zoek bent.’


Delen: